Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2018 13:31 - ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ И ПРИЛИКИТЕ В ЛЕЛКИТЕ
Автор: sekirata Категория: Музика   
Прочетен: 572 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 20.12.2018 18:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

И МОЯТ КЛИП ЗА КРАЛИЦАТА НА ПЕСЕНТА....KAZ HAWKINS

 https://www.youtube.com/watch?v=wixtmhI7QZM

 https://www.youtube.com/watch?v=2L0-vi2rDpc

 https://www.youtube.com/watch?v=84LBjXaeKk4

 https://www.youtube.com/watch?v=dUitWRIcM4g















Гласувай:
5



1. sekirata - .............
18.12.2018 10:17
Пътят на Каз Хокинс
Разказът за Каз много се чудеше как тя някога е преживяла травмата в живота си, но я кара най-добре да каже: "Музиката е самото нещо, което ме спаси, когато пея, аз съм на най-безопасното място на земята. Той замества цялата жестокост, срам и болка в моя живот, така че всичко, което искам да направя сега, е да пея за онези, които все още се бият. "Много наградената" Каз Хокинс "е собствената си Суперзвезда на Северна Ирландия, кръстена на самозаписаната й песен за откраднатото детство от нея. Тя пее на младостта си, за да й съобщи, че е силна и сега песента й дължи почит след нея, която я е на сцената.
Роденият в Белфаст певец-композитор е удивил феновете си с емоционалните си честни изпълнения по цялото земно кълбо. Музиката й носи честно, забавно, вдъхновяващо и надежда послание на тези, които се нуждаят от нея. Използвайки нейната история в песен, за да преодолее бариерите около психичното здраве, Каза Хокинс доказва, че музиката може да излекува, успокои и понякога да спаси загубените души. След като почти изгуби живота си, когато гърлото й беше нарязано, това е грандиозна история на оцеляването, без значение на гласа, който намалява разрастналите се мъже до сълзи в шоутата. Тя отне живота на Каз 20 години, за да следва детската си мечта и сега живее всяка минута, като създава наследство на постоянство, овластяване и истинска беломорска песъчинка. Музиката й е постижение, но Каз дава признание на феновете й, че я оставя в музикалното си сърце. Каз е най-добрата история на Феникс, издигащ се от пепелта.
Каз носи много шапки!
Като активист за психичното здраве, Каз е работил неуморно за различни благотворителни организации през годините. Тя вече е официален посланик в Aware NI, благотворителната организация за депресия в Северна Ирландия и е завършила библиотечна обиколка, сесии в Бостънския университет, Флорентинската академия за изящни изкуства в Алабама на специални сесии, където разказала живота си с думи и песни, да се използва като инструмент за психично здраве. Фенове са дошли да харесат много шапки, които Каз носи, особено представяйки собственото си радио шоу "Каза Хокинс имаш блус" на BBC Radio Ulster, когато тя не е турнета. Винаги подкрепяйки британската блус сцена, която й е дала толкова много, Каз сега се присъединява към Британската блус федерация като член на борда и има за цел да донесе по-голяма експозиция в Обединеното кралство на богатите блус и души художници в Северна Ирландия.
Влизайки в своя собствена Наскоро ребрандинг като новото вокално / пиано шоу на Каз, заедно със Сам Йорк, получава революционни рецензии.ази богиня - невероятната Кад Хокинс - придружена от великия Сам Йорк играе на нашия блус фестивал през март 2018 г., Blues Autour du Zinc. Тя ни издуха .... тя се е върнала в Ирландия ... и ние сме завинаги променени "
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sekirata
Категория: Поезия
Прочетен: 5289035
Постинги: 6072
Коментари: 3244
Гласове: 28726
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930